Custom Title Excerpt

Hyaluronpen

Hyaluronpen, Fillers zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels! En wat heerlijk dat daar geen naald voor nodig is!
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Het resultaat zal 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Mijn ervaring is, hoe vaker je de behandeling doet, hoe langer het resultaat blijft. De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Uiteraard krijgt u een passend advies om zo lang mogelijk te genieten van uw frisse uitstraling!

Fillers inbrengen met de hyaluron pen is de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

prijzen:

0,5ml €125,-

1 ml €199,-

2 ml €359,-