Scroll Top

Bio peeling

Bio Peeling

De bio peeling van 2B Bio Beauty bevat 0% zuren, is 100% natuurlijk, heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. Het vermindert fijne lijntjes, vernieuwt de huid en de teint licht op. In tegenstelling tot scrubs die slechts oppervlakkig werken, start 2B Bio Peeling het exfoliatieproces van binnenuit.

Net zoals ons organisme vreemde lichamen afstoot, stimuleren de krachtige, 100% natuurlijke bestanddelen de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten. Na de behandeling is de huid grondig gereinigd, het celmetabolisme is gereactiveerd, rimpels en lijntjes zijn van binnenuit opgevuld, verwijde poriën zijn nauwer en pigmentvlekken zijn vervaagd. Een stevige opkikker die de huid direct mooier maakt.

Belangrijk om te weten!

De Bio Peeling werkt nog 10 dagen door na de behandeling, het is niet verstandig om in die 10 dagen de huid bloot te stellen aan felle zon of zonnebank.

Ook is het belangrijk om iedere dag minimaal 2 Liter water te drinken! Na een aantal dagen kan het zijn dat de huid gaat schilferen.